Blog > Komentarze do wpisu

Sprawozdanie z placu boju :)

Droga M,

Cud nad Wisłą się stał... Obiad zrobiony, Młody śpi a ja mam chwile dla siebie bo Młoda z kolei po spacerze najedzona ani myśli pójść spać no i własnie na tym ten cud polega bo leży sobie grzecznie sama i nie krzyczy! :) Oj pochwaliłam się za szybko... będę się więc streszczać :) L wczoraj skończyła 6 tygodni i jest coraz bardziej komunikatywna, uśmiecha się pięknie jak tylko nie stęka i jęczy z powodu bólu brzucha. Miłość braterska do siostry nadal kwitnie a sam brat... rośnie i dokazuje. Ma już 86 cm i mówi coraz więcej i co ciekawe zaczął mieć swoje zdanie nawet w kwestii w kwestii ubioru. Potrafi sobie zdjąć tenisówki które mu zakładam na dwór i założyć sobie sandały jego ulubione. Coraz częściej potrafi dopasować prawego buta do prawej stopy :) Zakładam mu czapkę z daszkiem taką modną wypasioną to tylko zejdzie mi z oczu już czapka zerwana z głowy i zamiast niej jego ulubiona z f&f z batmanem. A tak poza tym to czy wspominałam już że jedno dziecko to wręcz wakacje? :) Koniec mojego czasu wolnego :)

piątek, 24 lipca 2015, rozmowyzm

Polecane wpisy

• jestem :)

Droga M, Dasz wiarę że pojawiam się tu po takim czasie? :) Wiele się u nas wydarzyło. Nie zniknęłam całkowicie bo z niektórymi blogowymi koleżankami mam cały cz

• Robale... kontynuacja

Droga M, Zaczęliśmy leczenie tydzień temu. My już zakończyliśmy branie swoich tabletek na robale. E dziś dostał czartą dawkę zentelu. Oficjalnie zentel nie wybi

• Robale

Droga M, Chyba już zawsze będę każdy wpis rozpoczynać od słów- wieki mnie tu nie było :) Ano nie było. Pewnie już też nieczęsto ktokolwiek tu zagląda. Wiele się